I have an announcement to make.

Jag har länge funderat kring denna bloggen och mitt Sims-spelande. 
Känner oftast nuförtiden ingen enjoyment av att sitta och spela, utan känner mer press eftersom denna bloggen existerar. Blir press på mig att uppdatera då så många besöker min blogg varje dag. Sen känns det som att jag över-uppdaterar angående mitt spelande. Känns inte lika fritt längre. Och vad jag vill komma fram till är att jag funderar på att lägga ner denna blogg. Eller iallafall inte uppdatera på samma sätt. Om det slutar med att jag tänker behålla bloggen så kommer jag t.ex inte att uppdatera om familjen Wiston längre, eller någon av dem simmar som jag spelar med.
Kommer bara ladda upp simmar/hus, ta roliga bilder, och finnas för att svara på era frågor om The Sims 3.
Har än inte bestämt något beslut, men somsagt så är det något jag funderar på.
 
Ville bara ni skulle få veta det, eftersom jag bryr mig om er alla söta Sims-kompisar där ute :).

Kommentarer
Postat av: Monica

Jag skulle fortfarande läsa din blogg ifall du valde att ha kvar den. Ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket om uppdateringar om en bestämd familj, skulle vara lika intressant att bara se olika bilder :) Jag hoppas du inte lägger ner bloggen ♥

Svar: ♥ :)
Ronya Norberg

2013-03-25 @ 10:47:18
Postat av: Plumbobsims/Josefine

Ska jag vara ärlig känner jag lite samma sak ibland. Det blir ett sånt himla måste av allting! Hursomhelst! Jag tycker du ska göra precis som du vill, jag kommer iallafall fortfarande läsa, men såklart också sakna dina fina simmar :)

2013-03-25 @ 12:47:18
URL: http://plumbobsims.blogg.se
Postat av: victoria

Jag tycker om dina bilder och familjer ^^ Sluta för guds skull inte blogga!! Bokstavligen. Men, du ska heller inte känna press över att uppdatera med just familjerna eller att uppdatera massor dagligen. Jag gillar din blogg ändå ;)

2013-03-25 @ 15:53:38
URL: http://tthesims.bloggplatsen.se
Postat av: linda

Jag tycker du ska ha kvar den men på dina egna villkor, känn ingen press om att uppdatera, jag följer din blogg i vilket fall som via bloglovin' så jag inte missa nåt inlägg du gör :D<3

2013-03-25 @ 16:34:45
URL: http://takethislife.blogg.se
Postat av: Jossa :)

Det ska vara ett nöje att driva en blogg. Inte kännas som en press! Gör det som känns bäst för dig! Din blogg kommer vara awesome i vilket fall som helst :)

2013-03-25 @ 17:30:55
URL: http://hopeindecember.blogg.se
Postat av: A

Helt och hållet upp till dig om du vill fortsätte eller ej! Spelar inte så stor roll för mig, men skulle vara trevligt om din blogg fortfarande skulle finnas kvar. Eftersom jag får väldigt mycket inspiration utav ditt spelande och dina simmar, bilder!:)

2013-03-25 @ 21:08:09
Postat av: Tilda

Spelar absolut ingen roll för mig om du slutar uppdatera om familjer etc. Huvudsaken för mig är att du har kvar bloggen, jag tycker verkligen om den, vare sig den är på ett eller ett annat sätt. Tycker inte du ska känna någon press, uppdatera när du känner för det. Hoppas du inte lägger ner bloggen, den är så sjukt bra och interessant! ♥ :).

2013-03-26 @ 11:33:49
URL: http://simsti.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0