Beslut.

Eftersom problemet med mitt The Sims inte går att lösa, så har jag slutligen bestämt mig för att avinstallera alla expantionspaket och ta bort alla nerladdade saker. Börja om helt enkelt. 
Alla familjer och simmar kommer att försvinna, sorgligt nog. Jag får börja nya familjer efter jag installerat om allting igen. Dock kommer kategorin "SMITH" vara kvar, som minne av den familjen ungefär. Och berättelsen "Sam.W" kommer att avbrytas och tas bort. Förhoppningsvis så kommer jag att påbörja något annat senare.
Ville bara hålla er uppdaterade om detta :).


Kommentarer
Postat av: linda

åh vad tråkigt :(
Men bra att du inte slutar spela helt iaf :D

Svar: Huuur tråkigt somhelst:((( tyvärr så överväger jag halvt att sluta spela, eftersom allt bara laggar och då försvinner spel-lusten ganska snabbt :/. Har ju alternativet att skära ner på nerladdnings-grejerna men, men de känns ju inte så roligt att behöva måsta spela utan de liksom.
Ronya Norberg

2012-12-17 @ 18:42:57
URL: http://takethislife.blogg.se
Postat av: linda

nä det kan jag förstå :( men om du har riktigt mycket nedladdningar, så kan det ju vara ett försök att testa att inte ha så mycket precis som du skrev, för jag vet att när jag hade över typ 2000 nedladdningar så lagga det ganska mycket så då valde jag att tanka ner bara det som jag tyckte var riktigt fint och det som jag kände att jag kunde använda till något :)
Kommer ju sakna dina fina simmar o hus ju om du slutar spela :(

Svar: Ska nån dag framöver försöka ordna upp bland nerladdningarna, men ja som du säger så får jag väll ta och ladda ner de ja kommer ha mest användning för:) tack för tipset! Vill ju helst inte sluta spela, så nog ska jag fixa de på något sätt :DD
Ronya Norberg

2012-12-17 @ 19:59:37
URL: http://takethislife.blogg.se
Postat av: linda

jaa du får göra så :D
för gillar verkligen dina simmar o dina fina hus :D
du är jätteduktig :D<3

Svar: Åtack ^^<3
Ronya Norberg

2012-12-18 @ 01:18:13
URL: http://takethislife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0